Politica de Anulare

 1. Perioada de Anulare Gratuită: Toate anulările trebuie efectuate cu minimum 48 de ore înainte de data și ora programate pentru serviciul rezervat. Anulările efectuate în această perioadă nu vor atrage nicio penalitate financiară.

 2. Penalizare pentru Anulare Târzie: Anulările efectuate cu mai puțin de 48 de ore înainte de data și ora programate pentru serviciul rezervat vor atrage o penalitate de 50% din prețul total al rezervării. Suma datorată va fi reținută ca despăgubire parțială pentru Snowmania, reflectând pierderea oportunității de a oferi serviciile rezervate altor clienți.

 3. Excepții la Penalități: Nu se vor aplica penalități de anulare în următoarele situații, cu condiția furnizării unei dovezi adecvate:

  • Închiderea stațiunilor de schi sau a hotelurilor din cauza unor circumstanțe pandemice.
  • Boală sau incapacitate fizică accidentală recentă a clientului, dovedită prin documentație medicală.
  • Alte circumstanțe de forță majoră, la discreția Snowmania.
 4. Decizia Instructorului: Condițiile meteorologice nefavorabile sau schimbătoare în zona montană nu constituie motive valide pentru anularea fără penalități a activităților montane programate. Decizia privind desfășurarea sau anularea activităților din motive de siguranță va fi luată exclusiv de către instructorii profesioniști ai Snowmania.

 5. Procedura de Anulare: Pentru a anula o rezervare, clienții sunt rugați să contacteze Snowmania prin intermediul canalelor de comunicare oficiale furnizate pe site-ul nostru. Toate solicitările de anulare trebuie confirmate în scris de către Snowmania pentru a fi considerate valide.

Prin efectuarea unei rezervări la Snowmania, clienții recunosc și acceptă termenii prezentei politici de anulare.